Pagina 1 van 1

italiaanse schnitsel

Geplaatst: Vr Dec 16, 2005 9:59 pm
door estherhoogeveen
Nodig:

1 runderschnitsel( 110 gr)
plakje salami
plakje kaas(oude geit)
prikkertje.

In deze volgorde leg je alles op de schnitsel vouwt hem dubbel en prikt hem vast.

Klontje roomboter of kokosvet in de pan goed warm laten worden en schnitsel erin. Even snel aanbakken(niet te bruin) en dan 5 minuten ene en 5 minuten de andere kant zachtje bakken.

Lekker met spercibonen of spruiten(met gebakken uiof geroosterde amandelen))

eet smakelijk

gegroet esther 8)

Re: italiaanse schnitsel

Geplaatst: Za Dec 17, 2005 8:33 am
door p_brinks
estherhoogeveen schreef:plakje kaas(oude geit)


De leeftijd van de geit staat niet op de verpakking...en nu? :wink: :wink:


Geintje, en dat zo vroeg op zaterdag...